Logowanie | | Zarejestruj

Shawn Wayans

Kraj: Stany Zjednoczone
Dodano: 31-05-2014
Autor:
Aleksandra Sudomirska

Komentarze (0)

Produkt nie posiada komentarzy!

Aby komentować trzeba być zalogowanym
  • 0głosów
  • 0.0ocena ogólna

Opis:


Shawn Wayans (ur. 19 stycznia 1971 r. w Nowym Jorku) – amerykański komik. Jest bratem Marlona, Kim, Keenena Ivory’ego oraz Damona, synem Elviry i Howella Wayansów.
Wystąpił w dwóch pierwszych filmach z serii Straszny film (2000, 2001), której był współpomysłodawcą i współtwórcą. Zdobywca Złotej Maliny za rolę w filmie Mały (2006).

Filmografia
Aktor

2009: Dance Flick jako Baby Daddy

2008: Why We Laugh: Black Comedians on Black Comedy jako on sam

2006: Mały (Little Man) jako Darryl

2006: Thugaboo: Sneaker Madness jako Chudy (głos)

2004: Agenci bardzo specjalni (White Chicks) jako Kevin Copeland

2001: Straszny film 2 (Scary Movie 2) jako Ray Jones

2000: Open Mic jako on sam

2000: Straszny film (Scary Movie) jako Ray

1999: Młoda krew (New Blood) jako Valentine

1996: Chłopaczki z sąsiedztwa (Don‘t Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood) jako Ashtray
Aby oceniać trzeba być zalogowanym


Inne obiekty w rankingu:

Aktor

Matthew Lawrence

   

Gabriel Macht

   

Stefan Pawłowski

   

Kellan Lutz

   

Colin Firth

   

Bill Cosby

   

John Hawkes

   

Samuel L. Jackson

   

Nolan Gould

   

Rowan Atkinson