Logowanie | | Zarejestruj

Kathy Bates

Kraj: Stany Zjednoczone
Dodano: 31-05-2014
Autor:
Aleksandra Sudomirska

Komentarze (0)

Produkt nie posiada komentarzy!

Aby komentować trzeba być zalogowanym
  • 0głosów
  • 0.0ocena ogólna

Opis:


Kathleen Doyle Bates (ur. 28 czerwca 1948 w Memphis, Tennessee) – amerykańska aktorka teatralna, filmowa i telewizyjna, reżyser telewizyjna.

Filmografia

Filmy fabularne

2011: Nie można pocałować panny młodej (You May Not Kiss the Bride) jako matka Bryana
2011: Odrobina nieba (A Little Bit of Heaven) jako Beverly Corbett
2011: O północy w Paryżu (Midnight in Paris) jako Gertrude Stein
2010: Walentynki (Valentine‘s Day) jako Susan
2009: Wielki Mike. The Blind Side (The Blind Side) jako panna Sue
2009: Chéri jako madame Peloux
2009: W obliczu przeznaczenia (Personal Effects) jako Gloria
2008: Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia (The Day the Earth Stood Still) jako Regina Jackson
2008: Droga do szczęścia (Revolutionary Road) jako pani Helen Givings
2008: The Family That Preys jako Charlotte Cartwright
Aby oceniać trzeba być zalogowanym


Inne obiekty w rankingu:

Aktorka

Bonnie Hunt

   

Kim Yoon-jin

   

Catherine Bell

   

Marion Cotillard

   

Shannen Doherty

   

Dawn French

   

L. Scott Caldwell

   

Joanna Brodzik

   

Lindsay Lohan

   

Beata Tyszkiewicz