Logowanie | | Zarejestruj

Kyle Chandler

Kraj: Stany Zjednoczone
Dodano: 31-05-2014
Autor:
Aleksandra Sudomirska

Komentarze (0)

Produkt nie posiada komentarzy!

Aby komentować trzeba być zalogowanym
  • 0głosów
  • 0.0ocena ogólna

Opis:


Kyle Chandler (ur. 17 września 1965 w Buffalo) – amerykański aktor, okazjonalnie zajmujący się także produkcją i reżyserią.

Wybrana filmografia

2011: Super 8 jako zastępca szeryfa Lamb
2010: Morning
2008: Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia (The Day the Earth Stood Still) jako John Driscoll
2007: Królestwo (The Kingdom) jako Francis Manner
2005: King Kong jako Bruce Baxter
2004: Dziewczyna na Kapitolu (Capital City)
2003: Pancho Villa we własnej osobie (And Starring Pancho Villa as Himself) jako Raoul Walsh
1999: Taniec anioła (Angel‘s Dance) jako Tony Greco
1996–2000: Zdarzyło się jutro (Early Edition) jako Gary Hobson
1996: Nieugięci (Mulholland Falls) jako kapitan
1995: Skazaniec (Convict Cowboy) jako Clay Treyton
1995: Śpij słodko, kochanie (Sleep, Baby, Sleep) jako Peter Walker
Aby oceniać trzeba być zalogowanym


Inne obiekty w rankingu:

Aktor

David Henrie

   

Krzysztof Globisz

   

Bruce Greenwood

   

Shawn Wayans

   

Dylan Sprouse

   

Sam Anderson

   

Matt Lanter

   

Phillip Avalon

   

Paul Walker

   

Cameron Boyce