Logowanie | | Zarejestruj

Catherine Bell

Kraj: Stany Zjednoczone
Dodano: 30-05-2014
Autor:
Aleksandra Sudomirska

Komentarze (0)

Produkt nie posiada komentarzy!

Aby komentować trzeba być zalogowanym
  • 0głosów
  • 0.0ocena ogólna

Opis:


Filmografia:
2010: The Good Witch‘s Gift jako Cassandra Nightingale
2009: The Good Witch‘s Garden jako Cassandra Nightingale
2008: The Good Witch (Czarodziejka) jako Cassandra Nightingale
2007: Still Small Voices (Głosy z przeszłości) jako Michael Summer
2007: Evan Almighty (Evan Wszechmogący) jako Susan Ortega
2007: Army Wives (Poślubione armii) jako Denise Sherwood
2006: Company Town jako Maggie Shaunessy
2006: Threshold 1x11:Outbreak jako Dr. Daphne Larson
2005: The Triangle (Trójkąt) jako Emily Patterson
2005: Babak & Friends: A First Norooz jako Layla
2003: Waking the Dead (Przebudzenie miłości ) (3x4 Final Cut) jako Sam James
Aby oceniać trzeba być zalogowanym


Inne obiekty w rankingu:

Aktorka

Ellen Page

   

Tamara Arciuch

   

AnnaLynne McCord

   

Kirsten Dunst

   

Joanna Lumley

   

Cristin Milioti

   

Natalie Portman

   

Ewa Kasprzyk

   

Margot Robbie

   

Jennifer Aniston