Logowanie | | Zarejestruj

Jennifer Aniston

Kraj: Stany Zjednoczone
Dodano: 30-05-2014
Autor:
Aleksandra Sudomirska

Komentarze (0)

Produkt nie posiada komentarzy!

Aby komentować trzeba być zalogowanym
  • 5głosów
  • 0.92ocena ogólna

Opis:


Filmografia

1993: Karzeł (Leprechaun) jako Tory Reding
1996: Ta jedyna (She‘s the One) jako Renee Fitzpatrick
1996: Sposób na bezsenność (Dream for an Insomniac) jako Allison
1997: Dopóki tam byłaś (‘Til There Was You) jako Debbie
1997: Mąż idealny (Picture Perfect) jako Kate Mosley
1998: Cienka różowa linia (The Thin Pink Line) jako Clove
1998: Moja miłość (The Object Of My Affection) jako Nina Borowski
1999: Życie biurowe (Office Space) jako Joanna
1999: Stalowy gigant (The Iron Giant) jako Annie Hughes (głos)
2001: Gwiazda rocka (Rock Star) jako Emily Poule
2002: Życiowe rozterki (The Good Girl) jako Justine Last
2003: Bruce Wszechmogący (Bruce Almighty) jako Grace Connelly
Aby oceniać trzeba być zalogowanym


Inne obiekty w rankingu:

Aktorka

Ewa Kasprzyk

   

Salma Hayek

   

Barbara Kurdej-Szatan

   

Alyssa Milano

   

Jennifer Aniston

   

Bonnie Hunt

   

Saffron Burrows

   

Audrey Tautou

   

Keira Knightley

   

Katarzyna Cichopek