Logowanie | | Zarejestruj

Lori Loughlin

Kraj: Stany Zjednoczone
Dodano: 24-05-2014
Autor:
Aleksandra Sudomirska

Komentarze (0)

Produkt nie posiada komentarzy!

Aby komentować trzeba być zalogowanym
  • 0głosów
  • 0.0ocena ogólna

Opis:


Lori Anne Loughlin (ur. 28 lipca 1964 w Nowym Jorku), amerykańska aktorka telewizyjna, znana przede wszystkim z roli Becky w serialu telewizyjnym Pełna chata.

Wybrana filmografia
The Edge of Night (1980-1983)
Nowi (The New Kids, 1983)
Tajemniczy wielbiciel (Secret Admirer, 1985)
Bractwo sprawiedliwych (Brotherhood of Justice, 1986)
Back to the Beach (1987)
Ubiegłej nocy (The Night Before, 1988)
Pełna chata (Full House, 1988-1995)
Szokujące wyznanie (Doing Time on Maple Drive 1992)
W blasku chwały (In the Line of Duty: Blaze of Glory, 1997)
Kacper II: Początek Straszenia (Casper: A Spirited Beginning, 1997)
Ptaki Nocy (Birds of Prey, 2002)
Summerland (2004-2005)
90210 (2008-2009)
Aby oceniać trzeba być zalogowanym


Inne obiekty w rankingu:

Aktorka

Rose Byrne

   

Meryl Streep

   

Kathy Bates

   

Elizabeth Banks

   

Małgorzata Kożuchowska

   

Salma Hayek

   

Katarzyna Cichopek

   

Emma Watson

   

Rachel McAdams

   

Faye Dunaway