Logowanie | | Zarejestruj

Lori Loughlin

Kraj: Stany Zjednoczone
Dodano: 24-05-2014
Autor:
Aleksandra Sudomirska

Komentarze (0)

Produkt nie posiada komentarzy!

Aby komentować trzeba być zalogowanym
  • 0głosów
  • 0.0ocena ogólna

Opis:


Lori Anne Loughlin (ur. 28 lipca 1964 w Nowym Jorku), amerykańska aktorka telewizyjna, znana przede wszystkim z roli Becky w serialu telewizyjnym Pełna chata.

Wybrana filmografia
The Edge of Night (1980-1983)
Nowi (The New Kids, 1983)
Tajemniczy wielbiciel (Secret Admirer, 1985)
Bractwo sprawiedliwych (Brotherhood of Justice, 1986)
Back to the Beach (1987)
Ubiegłej nocy (The Night Before, 1988)
Pełna chata (Full House, 1988-1995)
Szokujące wyznanie (Doing Time on Maple Drive 1992)
W blasku chwały (In the Line of Duty: Blaze of Glory, 1997)
Kacper II: Początek Straszenia (Casper: A Spirited Beginning, 1997)
Ptaki Nocy (Birds of Prey, 2002)
Summerland (2004-2005)
90210 (2008-2009)
Aby oceniać trzeba być zalogowanym


Inne obiekty w rankingu:

Aktorka

Hannah Murray

   

Lindsay Lohan

   

Emilia Clarke

   

Rose McGowan

   

Magdalena Kumorek

   

Tamara Arciuch

   

Christina Applegate

   

Danuta Stenka

   

Shirley Henderson

   

Krystyna Janda