Logowanie | | Zarejestruj

Lisa Stansfield

Kraj: Wielka BrytaniaGatunek Muzyczny: Rhythm and Blues
Dodano: 13-05-2014
Autor:
Aleksandra Sudomirska

Komentarze (0)

Produkt nie posiada komentarzy!

Aby komentować trzeba być zalogowanym
  • 1głosów
  • 0.0ocena ogólna

Opis:


Dyskografia:
1989: Affection
1991: Real Love
1993: So Natural
1996: In Session
1997: Lisa Stansfield
1999: Swing - Original Motion Picture Soundtrack
2001: Face Up
2003: Biography - The Greatest Hits
2004: The Moment
2014: Seven
Aby oceniać trzeba być zalogowanym


Inne obiekty w rankingu:

Artysta i Zespół Muzyczny

Gabrielle

   

Patrycja Markowska

   

The Script

   

Swedish House Mafia

   

Disclosure

   

John Newman

   

Parov Stelar

   

Katy Perry

   

Fat Joe

   

Rafał Brzozowski